Férfiaknak szervez lelkigyakorlatot az ELI április 7-én

Egész napos lelkinapra hívja a férfiakat előadásokkal, közös imával, kiscsoportos megbeszélésekkel és közös ebéddel Felföldi László helynök atya, az ELI igazgatója az Egyházmegyei Lelkipásztori Intézetbe, Nyíregyházára (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 4.) 2018. április 7-én, szombaton 9.30 – 16.00 óráig. 

A lelkinapon Szabó József spirituális atya tart előadást arról, hogyan fedezzük fel a hiteles (Isten akarata szerinti) férfi identitást és annak gyakorlati megélését Jézus Krisztusban, mint valóságos Istenben és valóságos emberben (férfiként ember). Mint keresztény emberek, Krisztust követők is vagyunk, így a keresztény hivatásunk és a férfi identitásunk megélését Jézus Krisztusban találjuk meg.

„Légy bátor és bizonyulj férfinak! Tartsd szemed előtt, amit az Úr, a te Istened parancsol, járj az ő útjain, tartsd meg parancsait, rendelkezéseit és törvényeit, és kövesd sugallatait, amint írva van, hogy minden sikerüljön, amit csak teszel, amibe csak belefogsz,” (1Kir 2,2b-3)

Jelentkezni lehet a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház plébániai irodáján:

4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 4.
Tel.: +36 42 409-691
Mail: nyiregyhaza@plebaniak.hu

Parkolási lehetőség: szombaton Nyíregyházán ingyenes a parkolás, így az ELI és a plébánia épületének környékén célszerű szabad helyet keresni. Az udvar is nyitva lesz, de a befogadóképessége minimális.